Prodej rodinného domu 195 m², Petrohrad

4 500 000 Kč

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji zděný dům 5+kk o velikosti 195 m2 s nádherným pozemkem o velikosti 2 301 m2 v lokalitě Bílenec-Petrohrad, okr. Louny.

Dům byl postaven v roce 1920 jako samostatně stojící a částečně podsklepený, užitná plocha domu je 195 m2. Jedná se o stavbu cihlovou/kamennou vhodnou k trvalému bydlení i k rekreaci. Dům byl průběžně rekonstruován. K domu náleží garáž o velikosti 30 m2 a na pozemku se dále nachází samostatně stojící hospodářská budova s velkou garáží, letní kuchyní o velikosti 95 m2 a se sklepem cca 30 m2.

V přízemí domu je velký obývací pokoj, kuchyň s jídelnou a s přímým výstupem na terasu, ložnice, předsíňka, WC a koupelna se vanou. V podkroví se nachází 2 ložnice s obývacím pokojem s kuchyňským koutem a s přímým výstupem na balkón s výhledem na Krušné hory. Součástí domu je také sauna.

Pěkná zahrada je zatravněná a kompletně oplocená s okrasnými dřevinami a prostorem pro bazén. Na velkém pozemku stojí domek s letní kuchyní, funkční skleník a velikou garáží. Napojení na inženýrské sítě – přípojka elektro, voda-obecní vodovod, vlastní studna (2x) na pozemku, jímka.

Dům se nachází v klidné části obce a nabízí tak možnost pro klidné bydlení i rekreaci (turistiku, cyklistiku, houbaření). Hezký je výhled na kostel Sv. Máří Magdalény. Lokální vybavenost je v sousedních obcích Petrohrad, Podbořany, Louny.

Spojení s Prahou je buď autobusem (směr Kryry – Petrohrad – Podbořany - Žatec ) nebo autem po silnici E48 a dálnici D6 cca 70 minut, nebo směr Karlovy Vary cca 40 minut.
Pro lyžaře je cca 40min dojezd na Klínovec.

Pro bližší informace kontaktujte makléře.

Základní údaje

Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Žumpa, septik
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon, Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 8132031
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 2 301 m²
Plocha užitná 195 m²
Plocha zastavěná 404 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist